X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Welkom bij onze DHL Parcel Shop,

Bij ons kunt u terecht voor het versturen, retourneren en ophalen van pakketten van DHL.

Versturen:
Pakketten versturen kan via DHL naar adressen in binnen en- buitenland. U kunt zelf een label aanmaken en uitprinten, wat wij via ons systeem voor u kunnen inscannen en ophalen. Mocht u er niet uitkomen, hebben we onderaan deze pagina een filmpje staan, waarin alle stappen worden uitgelegd. Als u het prettiger vindt als wij dit voor u doen, is dat ook altijd mogelijk.

Via deze link, komt u op de site van DHL Parcel terecht: https://www.dhlparcel.nl/nl

Retourneren:
Mocht u een pakketje hebben besteld bij een bedrijf wat samenwerkt met DHL, kunnen wij dit voor u retouneren (kostenloos). Als een bedrijf niet in aangesloten bij het retoursysteem van DHL, dan zijn de kosten voor uzelf, of moet het worden opgestuurd via PostNL/UPS. Als de kosten voor uzelf zijn, kunnen wij een label voor u aanmaken, en alsnog voor u versturen. Er is een mogelijkheid om contant te betalen, of te pinnen.

Ophalen:
Wij zijn tevens als DHL servicepunt, een ophaalpunt. U kunt pakketten bij ons laten aankomen, om het vervolgens weer op te halen. Dit kan via bestellingen bij online websites, marktplaats, bestellingen uit het buitenland etc. Onze openingstijden zijn te vinden op de contactpagina.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.